Faciliteter

Receptionen

Det første du møder med dit kæledyr er vores venteværelse, her kan du sidde ned indtil dyrlægen kalder jer ind. En af sygeplejerskerne tager imod jer og tjekker at I er registreret i vores journal-system. Hundene vil typisk blive sendt en tur på vægten så den er opdateret.
I venteværelset finder du også vores butik, her er foder, godbidder, shampoo, loppebehandling og lidt legetøj til både hunde og katte.
Se mere her.

Konsultationen

Når dyrlægen henter jer, kommer I ind i konsultationsrummet. Her har dyrlægen mulighed for at undersøge dyret og snakke med dig som ejer for at finde ud af om dyret har nogle særlige problemer som vi skal have taget hånd om.
Konsultationsrummet er indrettet med moderne udstyr, såsom skridsikkert undersøgelsesbord og udstyr til diverse undersøgelser.

Operationsrum

Klinikken er indrettet med moderne operationsstue som overholder krav til sterilitet.. Rummet er indrettet med udsugning og narkose (bedøvelse) foregår med moderne inhalationsudstyr ligesom patienten under narkosen er overvåget af nyt moderne udstyr, som måler ekg, blodtryk og andre parametre som er vigtige for at sikre at patienten kommer godt og sikkert gennem bedøvelsen. Alle vores instrumenter er moderne og steriliseres på stedet mellem hver operation.

Tandbehandlingsrum

Klinikken råder over tandudstyr, så vi kan foretage tandrensning og andre tandbehandlinger på hund og kat. Se mere her.

Røntgenrum

Vi råder over digitalt røntgen, det bruger vi til at optage fx HD-billeder til bedømmelse hos DKK, diagnosticering af gigt, hoste, nogle mave/tarm lidelser og typisk også ved mistanke om brud ved fx påkørsler. Se mere her.