Butikken

Vi sælger foder, kosttilskud, loppemidler, plejemidler og kattegrus. Vi fører et lille udvalg af halsbånd, seler og liner.

Hundemad og kattemad
Vi fører primært foder fra Virbac og Royal Canin. Vi bestiller gerne hjem hvis dit kæledyr har særlige behov, vi skal bare vide det i god tid, gerne 1 uge før.
Du kan evt. sende os en mail.

Mad til marsvin og kanin
Til kaniner og marsvin fører vi Burgess Excel, som har samme indhold i hver pille, så man sikre sig de får alt de skal bruge.

Kosttilskud
Dyrlægen har udvalgt nogle få kosttilskud, primært dem med en dokumenteret effekt. Fx glucosaminglycan til gigtplagede dyr, Viacutan med et højt indhold af omega-6 fedtsyrer der styrker hud og pels.

Godbidder, tyggeben og legetøj
Kaloriefattige godbidder, forskellige tyggeben der kan modvirke dannelsen af tandsten. Et lille udvalg af legetøj, halsbånd, seler og liner.
Som noget nyt har vi fået hundekiks til vores allergipatienter, kiks hvor proteinkilden er slået i stykker.

 

Hvorfor købe foder hos dyrlægen?
Når dit kæledyr er sygt er det vigtigt at det får den rette næring. Tidligere ordinerede dyrlægen ofte en lang række foderemner som man som ejer selv skulle tilberede derhjemme. Det er heldigvis blevet nemmere.
I dag findes diæterne som færdigt produceret foder. Der findes afstemte diæter der understøtter behandlingen af fx mave tarm problemer, nyrelidelser, hjertelidelser, led- og gigt lidelser, leversygdomme, svær overvægt, rekonvalescens efter længerevarende sygdom eller operation.
Det er meget vigtigt at det syge dyr får den korrekte type diæt, derfor kan sygdomsdiæterne kun købes hos dyrlægen.

Udover sygdomsdiæterne fører vi også diæter der er nøje afstemt til det raske dyr. Vores kæledyr er forskellige, lever under forskellige betingelser og har derfor forskellige behov. Fx den aktive jagthund, og den lille selskabshund, perserkatten og den kastrerede musefanger.
Veterinærsygeplejerskerne er uddannet til at vejlede omkring valg af foder til dit kæledyr.

Kontrol vejning – slankekur
Vores vægt står lige indenfor døren. Du er altid velkommen til at komme forbi og få vejet dit dyr. Det kan især være vigtigt hvis dit kæledyr er igang med et vægttab.
Veterinærsygeplejerskerne er uddannet i at vejlede omkring vægttab, således at vægttabet ikke sker for hurtigt.
Læs mere om den overvægtige hund og kat her